Når graviditet ikke er en selvfølge 

GRATIS SAMTALE

Før vores første møde, har vi en indledende gratis samtale over telefon. Her fortæller du mig om dit forløb, hvilke kampe du går med – og hvad du gerne vil have støtte til. På den måde kommer vi hurtigere til det, du har behov for at arbejde med, når vi ses første gang.
Det er altid dit behov, og det der fylder mest i dig, der er udgangspunkt for vores samtale.

Klik nedenfor og læs mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig – og hvorfor du måske skal vælge at få hjælp.

Interesseret i en gratis samtale?   Så klik her

Psykoterapi og fertilitetsrådgivning

Den støttende samtale

Lige meget hvor du er lige nu – Om du overvejer at starte i fertilitetsbehandling, allerede er i gang eller skal videre i livet med eller uden et barn… Skal du ikke gå med utryghed, frustrationer, sorg og angst alene. Jeg tilpasser vores samtaler og min rådgivning, så du får lige præcis den støtte, som du har brug for – lige her og nu.

LÆS MERE

Bliv klar til fertilitetsbehandling

Før fertilitetsbehandling

Du er ikke blevet gravid på naturlig vis – Du er ikke påbegyndt  fertilitetsbehandling endnu. Måske går du med overvejelser omkring næste skridt på vejen – Eller måske skal du til at starte i behandling. Uanset vil du gerne vil være bedst muligt rustet til den rejse, der venter forude.

LÆS MERE

Under fertilitetsbehandling

Under fertilitetsbehandling

Du er startet i fertilitetsbehandling. Negative og tunge følelser fylder, og det er hårdt – og måske også ensomt at være i. Det er svært for de mennesker, der er omkring dig, at forstå, at du har det – som du har det. Sådan føles det i hvertfald. Der mangler struktur, ro og overblik i dagligdagen. Det koster kræfter, som der ikke er for mange af i forvejen.

LÆS MERE

Mænd i fertilitetsbehandling

I fertilitetsbehandling – for mænd

Måske føler du dig sat en anelse på sidelinjen i fertilitetsbehandlingsverdenen, hvor fokus primært er på kvinden. Dine følelser, tanker og behov føles ikke helt legitime. Du vil gerne vide, hvordan du passer på din kæreste, men skal også lære, hvordan du passer på dig selv.

LÆS MERE

Permanent ufrivillig barnløs

Efter fertilitetsbehandling
– uden barn på vej

Desværre bliver det ikke ved hjælp af fertilitetsbehandling, at du skal have et barn. På mange punkter har processen hidtil har været hård og opslidende fysisk og psykisk. Fremtiden er måske svær at forholde sig til, og hverdagen kan være uoverskuelig. Hvad skal næste skridt være?

LÆS MERE

Efter fertilitetsbehandling - og fødsel

Efter fertilitetsbehandling
– og fødsel

Endelig! Du står med dit barn i armene. Glæden burde være massiv, men det er den ikke. Du burde være lykkelig, men det er du ikke. Det har været en lang sej kamp at nå hertil, så det er svært at forstå, hvorfor at lykken ikke er til stede, men at du ofte kan føle dig lidt trist og tom.

LÆS MERE

Barn på vej efter fertilitetsbehandling

Efter fertilitetsbehandling eller graviditetstab – med barn på vej

Du har et barn på vej efter fertilitetsbehandling eller graviditetstab. Processen har været hård, og graviditeten føles ikke nem. Der er flere uforløste følelser, der følger dig fra alt det, du har været igennem. Måske er du nervøs og bange for fødslen. Eller måske er du ikke rigtig glad?

LÆS MERE

Netværksgrupper for kvinder med gentagne ufrivillige aborter

For dig som har oplevet graviditetstab

Du får ikke lov til at opleve et liv spire i dit liv. Se og mærke maven vokse. Du har måtte sige farvel til en drøm, et ønske, et håb – et barn. Den sorg der følger med er svær at arbejde med og ikke mindst stå alene med. Ensomheden er overvældende, og næste skridt kan føles uoverskuelig.

LÆS MERE